Skip to content

MARATONA "RUN FOR AUTISM"

die04qer09:00MARATONA "RUN FOR AUTISM"Kategoritë e eventeveSport

Detajet e eventit

💢Ftojmë të gjithë studentët dhe alumnit e UST të jenë pjesë e maratonës RUN FOR AUTISM

Dita / Ora

(E diel) 09:00

Organizatori

Ambasada Italiane

The Embassy of Italy in Tirana is the embassy of Italy in Albania, in the capital city of Tirana. The embassy is charged with diplomacy and Albania–Italy relations.
04 227 5900 Rruga Papa Gjon Pali II

Më shumë

Bashkia e Tiranës

Bashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.
0800 0888 Sheshi Skënderbej

Më shumë

Ministria e Kulturës

Ministria e Kultures, në përputhje me drejtimet kryesore të politikës së përgjithshme shtetërore dhe me programin e Këshillit të Ministrave, ushtron veprimtarinë e saj në këto fusha përgjegjësie shtetërore: - Harton, programon dhe zhvillon politikat kombëtare te kulturës, të trashëgimisë kulturore, materiale dhe shpirtërore, të rritjes së tolerancës fetare e të dialogut kulturor dhe integrimit kulturor në familjen, evropiane dhe botërore, në përputhje me programin e qeverisë së Republikës së Shqipërisë .
+355 4 227 1324 Rruga Aleksandër Moisiu

Më shumë