Skip to content

Ky është një event i përsëritur

KALA FESTIVAL 2023

mër31majGjatë gjithë ditësKALA FESTIVAL 2023Kategoritë e eventeveFestë,Jashte Tirane,Live,Muzikë

Detajet e eventit

Kala është një festival që zhvillohet në Dhërmi, një vend mahnitës në Rivierën Shqiptare.

Gjatë ditës ju mund të shijoni plazhin, ekskursione për të eksploruar natyrën, aktivitete të shëndetshme, ushqime të shijshme dhe muzikë qetësuese.

Natën, ambientet tona buzë detit presin një përzgjedhje muzikore e DJ-ve dhe këngëtarëve live që do t’ju mbajnë të kërceni nën yje deri në lindjen e diellit.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E mërkurë)

Vendi

Dhërmi

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

01/06/202302/06/202303/06/202304/06/202305/06/202306/06/202307/06/2023