Skip to content

Ky është një event i përsëritur

FESTIVALI I KITARËS

enj01qerGjatë gjithë ditësFESTIVALI I KITARËSKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Festival,Muzikë

Detajet e eventit

Kam kënaqësinë t’ju ftoj në edicionin e 7-të të Albania Guitar Festival.
Do të kemi të ftuar artistë të ndërkombëtarë që do të performojnë në disa qytete të Shqipërisë, koncerte emocionuese nga virtuozët e kitares, të cilët do të na japin disa udhëtime muzikore të mrekullueshme. Gjithashtu do të kemi masterklase dhe workshop-e për të gjithë të interesuarit.

Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë edicion të 7-të të Festivalit të Kitares. Sigurohuni që të rezervoni vendin tuaj, për të qenë pjesë e një përvoje muzikore të paharrueshme.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E enjte)

Vendi

Liceu Artistik "Jordan Misja"

Rruga e Elbasanit

Organizatori

Ambasada Italiane

The Embassy of Italy in Tirana is the embassy of Italy in Albania, in the capital city of Tirana. The embassy is charged with diplomacy and Albania–Italy relations.
04 227 5900 Rruga Papa Gjon Pali II

Më shumë

Ministria e Kulturës

Ministria e Kultures, në përputhje me drejtimet kryesore të politikës së përgjithshme shtetërore dhe me programin e Këshillit të Ministrave, ushtron veprimtarinë e saj në këto fusha përgjegjësie shtetërore: - Harton, programon dhe zhvillon politikat kombëtare te kulturës, të trashëgimisë kulturore, materiale dhe shpirtërore, të rritjes së tolerancës fetare e të dialogut kulturor dhe integrimit kulturor në familjen, evropiane dhe botërore, në përputhje me programin e qeverisë së Republikës së Shqipërisë .
+355 4 227 1324 Rruga Aleksandër Moisiu

Më shumë