Skip to content

EKONOMIA 2.0

hën29maj17:00EKONOMIA 2.0Kategoritë e eventeveTalks

Detajet e eventit

Ekonomia 2.0 do të jetë një cikël aktivitetesh me në fokus fuqinë e ekonomisë dhe impaktin e saj në shoqëri në një erë ndryshimesh të vrullshme.

Eventi i parë i këtij cikli do të fokusohet në dy aspekte kyçe si edukimin dhe startup-et. Për tu thelluar në temën e ekosistemit të startup-eve dhe mundësitë për të qënë promotorë të ekonomisë në vend dhe cili është aktualisht roli i edukimit dhe roli i autoriteteve publike në stimulimin dhe mbeshtetjen e incentivave me fokus rritjen ekonomike.

Dita / Ora

(E hënë) 17:00

Vendi

Xheko-Imperial

Rruga Ibrahim Rugova

Organizatori

Fes Tirana

Shoqëria Civile Aktive dhe Rinia Dialogu Social dhe Zhvillimi ekonomik Institucionet Demokratike Integrimi në BE
www.tirana.fes.de/imprint/

Më shumë