QUIZ – Kinema Millennium

Çdo javë, TiranaXXL ju fton të bëheni pjesë e lojërave tona dhe të jeni një nga fituesit e biletave falas për evente te ndryshme.

Ky quiz ju jep mundësinë të fitoni bileta falas në Kinema Millennium. Fituesit do të shpallen në datën 20 shtator në orën 12:00.

Loading
Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X