Njoftimi për TiranaXXL APP

Prezantimi i aplikacionit TiranaXXL!

Që nga fillimi i parë në Tirane në vitin 2010, ne kemi ndihmuar njerëzit të zbulojnë muzikën më të mirë të gjallë, specialitetet e pijeve dhe kohërat e mira që qyteti i tyre ka për të ofruar. Prej atyre ditëve të hershme që punojnë në Tirane kemi sherbyer mijera përdorues.
Nga eventet e artit dhe kultures e deri tek ndeshjet e futbollit, Rrjeti TiranaXXL ju sjell më të mirën e asaj që po ndodh, kuruar nga njerëzit që e jetojnë atë çdo ditë.
Sot ne jemi krenar të njoftojmë përpjekjen tonë të ardhshme të madhe me lancimin e aplikacionit TiranaXXL për Android. Aplikacioni TiranaXXL është aplikacioni i parë celular i dedikuar për Rrjetin TiranaXXL dhe mjeti juaj thelbësor për të gjetur gjëra të mrekullueshme për të bërë gjatë kohës që jeni në lëvizje.
Pas tetë javësh në modalitetin e hershëm të ftesës, aplikacioni tani është në dispozicion të publikut për t’u shkarkuar falas në Play Store. (Nëse nuk jeni përdorues i Android, mbahuni fort – versioni iOS i aplikacionit TiranaXXL vjen së shpejti!)

Veçoritë e reja të aplikacionit

Aplikacioni TiranaXXL përfshin të njëjtat renditje të ngjarjeve dhe rekomandimet që ju pëlqeni nga faqja jone zyrtare e TiranaXX plus disa veçori të reja të aplikacioneve:

  • Pamja e hartës: Gjeni se çfarë po ndodh rreth jush tani duke përdorur pamjen e re të hartës. Shfletoni kategoritë e ngjarjeve sipas vendndodhjes tuaj të tanishme ose zmadhoni në një vend në hartë për të gjetur gjërat më të mira që ndodhin në një lagje të caktuar.
  • Zbulo Tab: Dilni nga zona juaj e rehatisë! Shikoni rekomandimet e ngjarjeve, shikoni udhëzimet e qyteteve të kuruara, dhe mbani lart muzikën, artin dhe kulturën lokale – të gjitha prej njerëzve që e jetojnë atë çdo ditë.
  • Te preferuarat Tab: Ketu mund te shtoni te gjithe eventet tuaja te cilat do donit ti ndiqnit ne vazhdim, duke u njoftuar nga kalendari juaj ne momentin qe vjen dita/ora e eventit

Pas një mali me pune së vështirë, ne jemi të ngazëllyer që më në fund të japim aplikacionin në duart e përdoruesve. Pra, shkarkoje sot dhe le të bëjmë gjëra të mrekullueshme së bashku.

– Skuadra TiranaXXL

Appi TiranaXXL është në dispozicion për të shkarkuar në Google Play Store (kërkon Android 4.0 ose më të lartë). Për përgjigjet e pyetjeve të bëra shpesh në lidhje me aplikacionin TiranaXXL, shikoni FAQ tonë këtu.

tiranaxxl app A

tiranaxxl app Btiranaxxl app C

X
X