dhjetor, 2019

shtu07dhje(dhje 7)19:00die08(dhje 8)20:30Zogu i ziTeater19:00 - 20:30 (8) ArTurbina Organizatori: ArTurbina

Detajet e eventit

“Zogu i zi” me Laura Nezhën dhe Alfred Trebickën vjen më 7 dhe 8 Dhjetor ora 19:00 në skenën tonë! Vepra është një autopsi e thellë e të gjithë shoqërisë, familjes, nënës, policëve, komshinjve, gjykatave etj. Është një pasqyrë e fortë, që tregon deformimin edhe se si shoqëria përpiqet që të vendosë kufinj, ligje për t’u ruajtur nga vetvetja.
Rezervoni vendin tuaj në 0695717746

Dita / Ora

7 (E shtunë) 19:00 - 8 (E diel) 20:30

Vendi

ArTurbina

Rruga Sami Frasheri Tirana, Albania

Organizatori

ArTurbina Rruga Sami Frasheri Tirana, Albania

Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X