Skip to content

Ky është një event i përsëritur

VALË

mër08mar19:00VALËKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

Detajet e eventit

“Valë” është një portret i jetës së ndërthurur të gjashtë miqve, në nëntë faza të ndryshme të jetës së tyre, nga fëmijëria e deri në pleqëri. Duke u luhatur mes grupimit dhe individualitetit, shoqërise e vetmisë, heronjtë e saj përpiqen të gjejnë kuptimin e jetës. Gjashtë histori të ndryshme përbëjnë një histori të përbashkët, me boshte kryesore miqësinë, dashurinë, vdekjen, mungesën e kujtesën kolektive. Heronjtë e Valëve kalojnë shumë dallgë dhe ndijojnë gjithë përvojat e rëndësishme e të parëndësishme që i përcaktojnë.

Dita / Ora

(E mërkurë) 19:00