korrik, 2021

Ky është një event i përsëritur

shtu03korr(korr 3)09:00mër07(korr 7)23:59UNUM Festival 2021Festival09:00 - 23:59 (7) ShengjinKategoritë e eventeve:Evente,Festival,Muzikë

Detajet e eventit

Tickets here: https://www.unumfestival.com/tickets
UNUM Festival, held at the beautiful location of Rana e Hedhun Beach in Shengjin, Albania, is coming back to you on 3-7 June 2021 for its second edition, packed with a lineup like never before – names you love, names you have missed listening to and names we promise you’ll never forget.
As unforeseen circumstances didn’t allow us to deliver the second edition in 2020, we promise you a five-day-long celebration of never-ending quality music accompanied by various cultural activities and events.We missed the sound & the bass so much, but we missed Becoming ONE with you on the dance floor some more.Secure your spot by registering & let’s look forward to the experience!See you at the beach! 
——————————————————-
Biletat këtu: https://www.unumfestival.com/tickets
UNUM Festival, edicioni i parë i të cilit u mbajt në plazhin e Ranës së Hedhun në Shëngjin të Shqipërisë, po vjen përsëri me edicionin e dytë.
Prej datës 3 deri më 7 korrik 2021, me një program si kurrë më parë – emra që ju i doni, emra që ju ka marrë malli t’i dëgjoni dhe emra për të cilët ne ju premtojmë që nuk do t’i harroni kurrë.Për shkak se situata e krijuar nuk na lejoj që të sjellim tek ju edicionin e vitit 2020, ne ju premtojmë 5 ditë festë me 24 orë muzikë cilësore të shoqëruar nga aktivitete dhe ngjarje të ndryshme kulturore.Aq sa na morri malli për muzikë, më shumë na ka munguar të vallëzojmë të gjithë bashkë e të Bëhemi NJË.Siguroni vendin tuaj duke u regjistruar & mezi po presim për krejt këtë eksperiencë!Shihemi në plazh!

Dita / Ora

3 (E shtunë) 09:00 - 7 (E mërkurë) 23:59

Vendi

Shengjin

Shengjin

X
X