Janar, 2022

Ky është një event i përsëritur

pre14jan(jan 14)19:00die30(jan 30)21:00Unë, Mephisto!Teater19:00 - 21:00 (30) ArTurbina, Rruga Sami Frasheri Tirana, Albania Organizatori: TKE "Kujtim Spahivogli"

Detajet e eventit

Unë,Mephisto!

Bazuar dhe frymëzuar nga Goethe & Klaus Mann dhe nga eksperiencat individuale të çdokujt në shoqëri. Një bashkëpunim ndërballkanik me artistë nga Shqiperia, Kosova, Bosnja, Serbia; në drejtimin e Dino Mustafic, drejtor i Teatrit Kombëtar të Sarajevës. Ndoshta do të gjeni veten, partnerin, shokun, kolegun, komshiun, artistë të tjerë…
Ne datat 14, 15, 16, 20, 21, 22, 23 dhe 27, 28, 29, 30 JANAR, ora 19:00.
Biletat shiten pranë biletarisë në ArTurbina në oraret 09.00-13.00 dhe 16.00-19.00.

Mund të rezervoni në numrin 069 57 177 46.

Dita / Ora

14 (E premte) 19:00 - 30 (E diel) 21:00

Vendi

ArTurbina

Rruga Sami Frasheri Tirana, Albania

Organizatori

TKE "Kujtim Spahivogli"Teatri Kombetar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" është një teatër i ri i krijuar në 2014 nga një vendim qeverie për të përfaqësuar të gjitha llojet e artit konteporan. Ai zëvendësoi teatrin e Komedisë dhe ndodhet në të njëjtën godinë. Teatri eksperimental përfshin gjithë punën innovative dhe zhvillimin e koncepteve të reja dhe teknikave në produksionet skenike. Ai konsiston në Teatrin Eksperimental për fëmijë, Teatri Eksperimental për adoleshentë, shkolla e Teatrit eksperimental dhe Shkolla e Oratorisë. Teatri Eksperimental është pjesë e Teatrit Kombëtar. Ai e mori këtë emër për nder të Artistit të Popullit Kujtim Spahigovli, që krijoi dhe drejtoi teatrin e të rinjve ne ish Institutin e Lartë të Arteve.+355 69 571 7746 Rruga Murat Toptani

X
X