qershor, 2021

Ky është një event i përsëritur

pre18qer(qer 18)15:30enj24(qer 24)17:00Turne ShahuSport15:30 - 17:00 (24) Shkolla Kosova Organizatori: Bashkia e Tiranës Kategoritë e eventeve:Sport,Të tjera

Detajet e eventit

Kampionati Kombetar Individual Gjysemfinalet 2021 do te zhvillohet nga data 18 deri me
24 Qershor 2021. Gara do te zhvillohet ne ambientet e shkolles “Kosova”, Tirane.

Afati i fundit i aplikimeve eshte data 11.06.2021

Programi:
Raundi I 18.06.2021, ora 15:30
Raundi II 19.06.2021, ora 09:30
Raundi III 19.06.2021, ora 15:30
Raundi IV 20.06.2021, ora 09:30
Raundi V 20.06.2021, ora 15:30
Raundi VI 21.06.2021, ora 15:30
Raundi VII 22.06.2021, ora 15:30
Raundi VIII 23.06.2021, ora 15:30
Raundi IX 24.06.2021, ora 15:30

Dita / Ora

18 (E premte) 15:30 - 24 (E enjte) 17:00

Vendi

Shkolla Kosova

Organizatori

Bashkia e TiranësBashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.0800 0888 Sheshi Skënderbej

Shkolla Kosova

X
X