qershor, 2021

Ky është një event i përsëritur

enj24qer(qer 24)08:00shtu31korr(korr 31)23:59 Virtual EventTur virtualEkspozite(qershor 24) 08:00 - (korrik 31) 23:59 Organizatori: COD Kategoritë e eventeve:Art/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

COD vjen pranë jush përmes vizitave virtuale në faqen zyrtare www.cod.al
Kliko në link dhe vizito disa nga ekspozitat më mbresëlënëse: https://bit.ly/3aChVZB

Dita / Ora

Qershor 24 (E enjte) 08:00 - Korrik 31 (E shtunë) 23:59

Organizatori

CODThe inauguration of the Center for Openness and Dialogue (COD), located in the entrance hall of the Prime Minister’s offices on the boulevard “Dëshmorët e Kombit” in Tirana marks a momentous step forward in the framework of the Government of Albania’s initiative to make public institutions and records open and available to citizens – as well as art and research institutions – throughout the country and beyond.cod@kryeministria.al Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Virtual Event Details

Live Now

Join the live stream

Join the Event Now

X
X