Skip to content

Ky është një event i përsëritur

TK RIN ART 2023

hën22maj17:00TK RIN ART 2023Kategoritë e eventeveArt/Kulturë,Festival,Teatër

Detajet e eventit

Festivali teatror i shkollave të mesme të Tiranës.

Pas një pune të gjatë 2-mujore po afron konkurrimi final i TK RIN ART | Edicioni VI

Një projekt i Teatrit Kombëtar, në kuadër të programit “Edukimi mbi dhe përmes kulturë”, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, Ministrinë e Arsimit dhe 9 shkolla të mesme të kryeqytetit.

9 shfaqje të mbushura plot me emocion, të përgatitura me pasion e përkushtim nga 9 regjisorët e rinj të këtij edicioni.

Dita / Ora

(E hënë) 17:00

Vendi

Gjimnazi Partizani

Rruga e Dibrës, Tirana, Albania

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

30/05/2023 13:0031/05/2023 13:0002/06/2023 13:00

Organizatori

Ministria e Arsimit dhe Sportit

Ministria e Arsimit është një institucion shtetëror.
https://arsimi.gov.al/ Rruga e Durrësit Nr.23 Tiranë, Shqipëri

Më shumë

Ministria e Kulturës

Ministria e Kultures, në përputhje me drejtimet kryesore të politikës së përgjithshme shtetërore dhe me programin e Këshillit të Ministrave, ushtron veprimtarinë e saj në këto fusha përgjegjësie shtetërore: - Harton, programon dhe zhvillon politikat kombëtare te kulturës, të trashëgimisë kulturore, materiale dhe shpirtërore, të rritjes së tolerancës fetare e të dialogut kulturor dhe integrimit kulturor në familjen, evropiane dhe botërore, në përputhje me programin e qeverisë së Republikës së Shqipërisë .
+355 4 227 1324 Rruga Aleksandër Moisiu

Më shumë

Teatri Kombëtar

Teatri Kombetar është inaguruar si i pari teatër profesionist shqiptar në 17 Majin e vitit 1945 në godinën ku vazhdon aktivitetin edhe sot. Në regjinë e Sokrat Mios u shfaq komedia “Topazi” që u quajt si “shfaqja themeluese e TK”. Për herë të parë në Shqipëri për teatër është folur në periudhën e Rilindjes Kombëtare në fund të shekullit të XIX-të.
+355 4 222 3022 Rruga Sermedin Toptani

Më shumë