Skip to content

Ky është një event i përsëritur

Tirana Street Food Festival

mër23nënGjatë gjithë ditësmar29Tirana Street Food FestivalKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Festival,Kulinari,Muzikë,Panair

Detajet e eventit

Nouvelle Vague Tirana vjen këtë edicion të #TiranaStreetFoodFestival me një menu pijesh super speciale.

Ky rrugëtim, nisi me një eksplorim 3 vjecar nëpër viset e largëta dhe të afërta të Shqipërisë.
U rigjetën përbërës vendas që pothuajse ishin harruar dhe me to u formuan 10 #cocktails unike.
Një miksim perfekt i modernes dhe të vjetrës nën titullin “Origin Albania”.
Kthehu pas në kohë duke provuar shijet unike të Shqipërisë.

Dita / Ora

nëntor 23 (E mërkurë) - 29 (E martë)

Vendi

Sheshi SKËNDERBEJ

Sheshi Skënderbej