Skip to content

TIRANA MARATHON 2023

die22tet10:00TIRANA MARATHON 2023Kategoritë e eventeveSport

Detajet e eventit

Edicioni VIII

 Lidhni atletet e vrapimit dhe bëhuni gati për garën më emocionuese të vitit! Bashkohuni me ne për Maratonën e Tiranës 2023, Runited4Sports! 

Dita / Ora

(E diel) 10:00

Vendi

Tiranë

Organizatori

Ambasada e Greqisë

No 88, Rruga Skënderbeg, Tirana

Më shumë

Bashkia e Tiranës

Bashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.
0800 0888 Sheshi Skënderbej

Më shumë