qershor, 2021

Ky është një event i përsëritur

shtu26qer(qer 26)09:00shtu31korr(korr 31)20:00TintiriniEkspozite(qershor 26) 09:00 - (korrik 31) 20:00 Gallery 70 Contemporary Art, Toptani Shopping Center Organizatori: Gallery 70 Contemporary Art Kategoritë e eventeve:Art/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

Jip & Jakup Ferri sjellin nga data 24 Qershor deri me 31 Korrik 2021 ne Gallery70 ekspoziten “Tintitini”.
Nëse e kqyrim me vëmendje punën e Ferrit, aty do të zbulojmë ngahera të njëjtën gjurmë. Auto-ironia dhe dëshira për të luajtur në kah të kundert me stereotipin e zakonshëm, bëhen nji me poezinë e procesit. Të qënit adhurues i artistëve naive, për të është clirimi prej kornizave burokratike dhe prodhimit konvencional…
Mos e humbisni!

Dita / Ora

Qershor 26 (E shtunë) 09:00 - Korrik 31 (E shtunë) 20:00

Vendi

Gallery 70 Contemporary Art

Toptani Shopping Center

Organizatori

Gallery 70 Contemporary ArtGallery70 ekspozon art modern dhe bashkëkohor, me ambicien që të shndërrohet në një hapësirë arti ku prezantohen koncepte krijuese për admiruesit e artit apo vizitorët e rastësishëm. Një përqasje e re, dinamike dhe tërheqëse, ku gjithkush mund të zbulojë , të hulumtojë, të zotërojë dhe të dashurojë artin, sepse arti është unik, është një dhuratë perfekte, është për cilindo, është magjik, pasionant dhe i vërtetë ! ART IS TIMELESSartgaleri70@gmail.com Toptani Shopping Center

X
X