nëntor, 2019

Ky është një event i përsëritur

pre15nën(nën 15)21:00enj12dhje(dhje 12)22:30TERMINATOR: DARK FATEFilm(nëntor 15) 21:00 - (dhjetor 12) 22:30 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

Detajet e eventit

Sarah Connor dhe Grace, e modifikuar si robot duhet të mbrojnë një vajzë të re nga një Terminator i lëngshëm i modifikuar, nga e ardhmja.

Dita / Ora

Nëntor 15 (E premte) 21:00 - Dhjetor 12 (E enjte) 22:30

Vendi

Cineplexx Albania

TEG (Tirana East Gate)

Organizatori

Cineplexx AlbaniaCineplexx Albania ne TEG kinemaja e parë me 7 salla dhe me mbi 1000 vënde duke mundësuar luajten e mbi 10 filmave të ndryshëm në ditë vjen ne Tirane. Filmat me te fundit te animuara si dhe horror, aksion, komedi apo dhe shume te tjere do i gjeni ne kinemane tone ne TEG.+355 4 450 0240 TEG (Tirana East Gate)

Cineplexx AlbaniaTEG (Tirana East Gate)Cineplexx Albania ne TEG kinemaja e parë me 7 salla dhe me mbi 1000 vënde duke mundësuar luajten e mbi 10 filmave të ndryshëm në ditë vjen ne Tirane. Filmat me te fundit te animuara si dhe horror, aksion, komedi apo dhe shume te tjere do i gjeni ne kinemane tone ne TEG.

Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X