Skip to content

Ky është një event i përsëritur

TË PREKËSH TË PADUKSHMEN

mër01nën18:30TË PREKËSH TË PADUKSHMENKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

Qendra për hapje dhe Dialog ka kënaqësinë e veçantë të çelë së shpejti ekspozitën “Të prekësh të padukshmen – Retrospektivë” nga artisti i mirënjohur Bujar Luca.

Hapur për publikun në datat: 02 nëntor – 30 dhjetor 2023

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

28/11/2023 18:3029/11/2023 18:3030/11/2023 18:3001/12/2023 18:3002/12/2023 18:3003/12/2023 18:3004/12/2023 18:3005/12/2023 18:3006/12/2023 18:3007/12/2023 18:3008/12/2023 18:3009/12/2023 18:3010/12/2023 18:3011/12/2023 18:3012/12/2023 18:3013/12/2023 18:3014/12/2023 18:3015/12/2023 18:3016/12/2023 18:3017/12/2023 18:3018/12/2023 18:3019/12/2023 18:3020/12/2023 18:3021/12/2023 18:3022/12/2023 18:3023/12/2023 18:3024/12/2023 18:3025/12/2023 18:3026/12/2023 18:3027/12/2023 18:3028/12/2023 18:3029/12/2023 18:3030/12/2023 18:30

Organizatori

Qëndra për Hapje dhe Dialog

Qendra për Hapje dhe Dialog vjen si rezultat i iniciativës së Kryeministrit Edi Rama. Objektivi ishte i thjeshtë: të transformohej një pjesë e selisë së Këshillit të Ministrave në një hapësirë në shërbim të qytetarëve, që të përçojë mesazhin e hapjes, transparencës dhe transformimit. Përkthimi i këtij objektivi në projekt konkret ka qenë, pa dyshim, një punë ku e ku më sfiduese.
Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Më shumë