Skip to content

Ky është një event i përsëritur

SKILLS CAREERS AND JOBS FESTIVAL

mër13dhje10:00mër16:00SKILLS CAREERS AND JOBS FESTIVALKategoritë e eventeveFestival,Panair

Detajet e eventit

Më 13-15 Dhjetor 2023, Shkathtësitë e Shqipërisë dhe Shqipit, si pjesë e vitit evropian të aftësive, do të organizojnë festivalin e aftësive, karrierës dhe punës 2023 për herë të parë në Shqipëri.
Çdo individ, fëmijë, i ri ose i moshuar, i rritur ose i moshuar, çdo institucion, biznes ose kompani do të ketë shumë arsye për të marrë pjesë, vizituar dhe përfituar nga shumëllojshmëria e një kalendari të aktiviteteve nga garat e aftësive profesionale, intervistat dhe rekrutimi i shpejtë, trajnimi i burimeve njerëzore, Edukimi në karrierë, forume profesionale, kualifikime, konferenca, rrjetëzim, etj.

Dita / Ora

(E mërkurë) 10:00 - 16:00

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

14/12/2023 10:0015/12/2023 10:00

Organizatori

Expocity Albania

Struktura me moderne ne Shqiperi, e projektuar dhe e kuruar në çdo detaj per organizimin e Panaireve, Ekspozitave dhe Eventeve masive
+355 66 209 0070 Autostrada Tiranë-Durrës

Më shumë