Skip to content

Ky është një event i përsëritur

️SHQIPËRIA MIRËPRET ELITE ROUND

mër22mar11:30️SHQIPËRIA MIRËPRET ELITE ROUNDKategoritë e eventeveSport,Të tjera

Detajet e eventit

Eja në stadium dhe mbështet djemtë drejt objektivit historik: Euro 2023.

FRANCË – SHQIPËRI

ZVICËR – SHQIPËRI

SHQIPËRI – LITUANI

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

28/03/2023 17:00