Skip to content

shtator, 2022

mar06shta20:00I përzgjedhurRITA ORA20:00 Sheshi SKËNDERBEJ, Sheshi Skënderbej Organizatori: Bashkia e Tiranës Kategoritë e eventeve:Koncert,Live,Muzikë,Party

Detajet e eventit

Rita po vjen, Rita po vjen !!! Me 6 Shtator në sheshin Skenderbej ju pret një mbrëmje fantastike.

Dita / Ora

(E martë) 20:00

Vendi

Sheshi SKËNDERBEJ

Sheshi Skënderbej

Organizatori

Bashkia e TiranësBashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.0800 0888 Sheshi Skënderbej

X
X
X
X
X