Skip to content

Ky është një event i përsëritur

REJARLITET KALIMTAR

pre29shtaGjatë gjithë ditësREJARLITET KALIMTARKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

Një ekspozitë bashkëkohore e realitetit të shtuar që feston 10 vjetorin e ‘Reja’.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E premte)

Vendi

Reja.al

Bulevardi Deshmoret e Kombit Tirana

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

01/10/202302/10/202303/10/202304/10/202305/10/202306/10/202307/10/202308/10/202309/10/202310/10/202311/10/202312/10/202313/10/202314/10/2023

Organizatori

Bashkia e Tiranës

Bashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.
0800 0888 Sheshi Skënderbej

Më shumë