Skip to content

REAR - VIEW MIRROR

mar30maj19:00REAR - VIEW MIRRORKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

Me 30 maj, Harabel Contemporary ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës vetjake të shumëpritur “Rear-view Mirror” të piktorit Idlir Koka, kuruar nga Domenico de Chirico.

“Të qëndrosh përballë tablove të buta dhe melankolike, bindëse dhe herë-herë ironike të Idlir Kokës, në thelb do të thotë të bëhesh pjesë e një loje të mprehtë dialektike, një vorbulle të dyfishtë referencash që i ka rrënjët në një tokë veçanërisht pjellore, që prezantohet në të njëjtën kohë si historike dhe emocionale, por qetësisht e paanshme.
Tipari piktoresk i Idlir Kokës, i zhytur në mënyrë të veçantë në histori, performon me mjeshtëri duke përshkruar një sërë historish dhe ngjarjesh, rrjedha kohore e të cilave është pikturuar në mënyrë elegante me penelata të hijshme dhe ngjyra të kalibruara.”

Dita / Ora

(E martë) 19:00

Vendi

Harabel

Organizatori