Skip to content

maj, 2022

Ky është një event i përsëritur

shtu07maj11:0011:00Princesha Argjiro11:00 - 11:00 Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli Tirana 1001 Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Kategoritë e eventeve:Art/Kulturë,Teatër

Detajet e eventit

Premiera e shfaqjes për fëmijë “Princesha Argjiro”, frymëzuar nga poema e Ismail Kadaresë dhe sjellë në skenë me regjinë e Joana Omeraj me pjesmarrjen e veçante të aktorit Ligoraq Riza
Koreograf: Sedmir Memia
Skenograf: Anastas Kostandini
Kënga: Ketjona Pecnikaj
Muzika: Ansambli Tirana

Dita / Ora

(E shtunë) 11:00 - 11:00

Vendi

Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

Rruga Ded Gjo Luli Tirana 1001

Organizatori

Teatri Metropol - Qendra Kulturore TiranaMisioni i Qendrës Kulturore “Tirana” është të pasurojë, edukojë dhe argëtojë në mënyrë gjithëpërfshirëse publikun në mbarë territorin e Tiranës, me anë të eksperiencave artistike, të cilat promovojnë vlerat më të mira kombëtare dhe botërore.+355 67 227 0668 Rruga Ded Gjo Luli

X
X
X
X
X