Skip to content

Ky është një event i përsëritur

"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.

shtu26nën19:00shtu20:45"PIANODROM" Edicioni i 10 në TKOB.Kategoritë e eventeveArt/Kulturë

Detajet e eventit

Festivali më i madh ndërkombëtar i modernizimit të kompozicionit shqiptar, këtë vit do mbahet në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Një Festival si pol u kulturës, pol i gjuhës shqipe me tinguj dhe integrimit kulturor në peisazhin botëror. 14 autorë shqiptarë dhe 14 të huaj. 30 vepra shqiptare dhe 31 të huaja.

Me pjesëmarrjen e: Elvin Hoxha Ganiyev, Rejsi Prosi, AMAI kuartet Viena, Kosti Deti, Klejda Tare dhe yjet e interpretimit nga profesorati i Universitetit te Arteve në datat 26 dhe 27 Nëntor e 12 dhe 22 Dhjetor në TKOB.

Organizatori