tetor, 2018

mar16tet(tet 16)19:00hën17dhje(dhje 17)19:00PIANODROM 2018Festival(tetor 16) 19:00 - (dhjetor 17) 19:00 Universiteti i Arteve Organizatori: Universiteti i Arteve

Më shumë

Detajet e eventit

Festivali ndërkombëtar “Pianodrom” mbërrin në edicionin e gjashtë në Tiranë. Prej disa vitesh festivali ka sjellë në skenë artistë të huaj dhe shqiptarë, që janë bërë pjesë e jetës artistike. Festivali nga data 16 tetor, që nis në skenën e Universitetit të Arteve do të zhvillohet deri më datë 17 dhjetor të këtij viti. Festivali këtë vit bashkon muzikën klasike, me atë kontemporane; muzikën shqiptare me atë të huaj; instrumentistët më të njohur, me ata më të rinj, artistët shqiptarë me ata të huaj.

“Pianodrom” mbetet festivali promotor i muzikës bashkëkohore, talenteve të reja pianistë si dhe të instrumenteve të harqeve. Këtë vit në festival do të jenë nëntë produksione dhe 65 vepra muzikore në total.

Mos mungoni!

Dita / Ora

Tetor 16 (E martë) 19:00 - Dhjetor 17 (E hënë) 19:00

Vendi

Universiteti i Arteve

Sheshi Nënë Tereza

Organizatori

Universiteti i Arteve 355 4 222 5488 Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Universiteti i ArteveSheshi Nënë TerezaUniversiteti i Arteve është institucion publik i arsimit të lartë me karakter artistik në Shqipëri, që ofron diplomë Universitare në Muzikë, Arte të Bukura, dhe Art Skenik. I themeluar më 1966, Instituti i Lartë i Arteve bashkoi tre institucione artistike: Konservatorin Shtetëror të Tiranës, Shkollën e Arteve të Bukura, dhe Shkollën e Lartë të Aktorëve “Aleksandër Moisiu”. Më 1990, me ndryshimet në sistemin arsimor, Instituti i Lartë i Arteve u ngrit në nivel Universiteti dhe u emërua "Akademia e Arteve".

Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X