Skip to content

Ky është një event i përsëritur

PËRSHËNDETJE PEKIN-EKSPOZITË

hën25shtaGjatë gjithë ditësPËRSHËNDETJE PEKIN-EKSPOZITËKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

Ekspozita “Përshëndetje Pekin” do të sjellë në Muzeun Historik Kombëtar një mori të pamjeve të kryeqytetit të Kinës ndër shekuj duke reflektuar ndryshimet dhe zhvillimet mes panoramave të ndryshme.

Prej datës 25 shtator deri më 1 tetor, ju ftojmë të shihni këtë ekspozitë dhe shfletoni kalendarin për evente të radhës.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E hënë)

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

01/10/2023

Organizatori

Javët kulturore ndërkombëtare

Shqipëria mikpret botën! Maj-Dhjetor 2023 Ministria e Kulturës

Më shumë

Ministria e Kulturës

Ministria e Kultures, në përputhje me drejtimet kryesore të politikës së përgjithshme shtetërore dhe me programin e Këshillit të Ministrave, ushtron veprimtarinë e saj në këto fusha përgjegjësie shtetërore: - Harton, programon dhe zhvillon politikat kombëtare te kulturës, të trashëgimisë kulturore, materiale dhe shpirtërore, të rritjes së tolerancës fetare e të dialogut kulturor dhe integrimit kulturor në familjen, evropiane dhe botërore, në përputhje me programin e qeverisë së Republikës së Shqipërisë .
+355 4 227 1324 Rruga Aleksandër Moisiu

Më shumë