Skip to content

Ky është një event i përsëritur

NUSEPASHKE FLUTURO

hën20nën10:00hën16:00NUSEPASHKE FLUTUROKategoritë e eventeveTë tjera

Detajet e eventit

Nusepashka e kuqe me pika të zeza, historikisht i ka bërë njerëzit të mendojnë se do t’u realizojë dëshirat dhe do t’u sjellë fat. Ndaj edhe ne në zoo Park Tirana kemi vendosur nusepashkat tona në një kënd të posaçëm, që të mirëpresim dëshirat dhe urimet tuaja për festat e Nëntorit dhe të fundvitit. Ju presim çdo ditë të javës nga ora 10.00-16.00.

Zoo Park Tirana është i mbyllur ditën e Hënë.

Dita / Ora

(E hënë) 10:00 - 16:00

Vendi

Kopshti Zoologjik Tirane

Farkë

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

29/11/2023 10:0030/11/2023 10:0001/12/2023 10:0002/12/2023 10:0003/12/2023 10:0004/12/2023 10:0005/12/2023 10:0006/12/2023 10:0007/12/2023 10:0008/12/2023 10:0009/12/2023 10:0010/12/2023 10:0011/12/2023 10:0012/12/2023 10:0013/12/2023 10:0014/12/2023 10:0015/12/2023 10:0016/12/2023 10:0017/12/2023 10:0018/12/2023 10:0019/12/2023 10:0020/12/2023 10:0021/12/2023 10:0022/12/2023 10:0023/12/2023 10:0024/12/2023 10:0025/12/2023 10:0026/12/2023 10:0027/12/2023 10:0028/12/2023 10:0029/12/2023 10:0030/12/2023 10:0031/12/2023 10:00