Skip to content

NATË EUROPIANE

mër31maj20:00NATË EUROPIANEKategoritë e eventeveKoncert,Muzikal,Muzikë

Detajet e eventit

Projekti “Nata Europiane- Koncert Gala” Kastriot Tusha & Miqtë do të vijë për qytetarët e Tiranës si një koncert recital gjatë periudhës Prill-Maj.

Projekti ka një rëndësi të veçantë për banorët e kryeqytetit pasi është promotori i brezave të rinj të artistëve shqiptarë, si solist gjithashtu edhe instrumentist. Duke pasur një impakt të madh në krijimin e artistëve të ardhshëm.

Në këtë projekt do të ketë një numër të lart personalitetesh si Josif Gjipali, Kastriot Tusha, Zeqir Sulkuqi, Ardita Meni, Vikena Kamenica, Isak Shehu. Programi muzikur do të zgjedhur dhe e seleksionuar me kujdes nga kryeveprat e hiteve botërore ndër vite. Gjithashtu orkestra është pjesë e pandarë e programit e cila do të ketë pjesëmarrjen e studentëve të Universitetit të Arteve të cilët në përfundim do të perfomojnë “solo” në skenë. Objektivi i këtij projekti do të jetë promovimi i brezave të rinj të artistëve dhe gjithashtu promovimi i qytetit të Tiranës në arenën ndërkombëtare.

Dita / Ora

(E mërkurë) 20:00

Vendi

Rogner Hotel

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Organizatori

Rogner Hotel

We continuously strive to exceed your expectations and to deliver an experience that builds positive and long-term relationships. If you have any questions or requests please let us know. Our professional Albanian-Austrian team at the Rogner Hotel Tirana is at your service around the clock.
+355 4 223 5035 Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Më shumë

Universiteti i Arteve

Universiteti i Arteve është institucion publik i arsimit të lartë me karakter artistik në Shqipëri, që ofron diplomë Universitare në Muzikë, Arte të Bukura, dhe Art Skenik. I themeluar më 1966, Instituti i Lartë i Arteve bashkoi tre institucione artistike: Konservatorin Shtetëror të Tiranës, Shkollën e Arteve të Bukura, dhe Shkollën e Lartë të Aktorëve “Aleksandër Moisiu”. Më 1990, me ndryshimet në sistemin arsimor, Instituti i Lartë i Arteve u ngrit në nivel Universiteti dhe u emërua "Akademia e Arteve".
355 4 222 5488 Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Më shumë