nëntor, 2019

Ky është një event i përsëritur

mër13nën(nën 13)21:00pre20dhje(dhje 20)22:30MIDWAYFilm(nëntor 13) 21:00 - (dhjetor 20) 22:30 Cineplexx Albania Organizatori: Cineplexx Albania

Detajet e eventit

Historia e Betejës “Midway”, e treguar nga drejtuesit dhe marinarët që luftuan në të.

Dita / Ora

Nëntor 13 (E mërkurë) 21:00 - Dhjetor 20 (E premte) 22:30

Vendi

Cineplexx Albania

TEG (Tirana East Gate)

Organizatori

Cineplexx AlbaniaCineplexx Albania ne TEG kinemaja e parë me 7 salla dhe me mbi 1000 vënde duke mundësuar luajten e mbi 10 filmave të ndryshëm në ditë vjen ne Tirane. Filmat me te fundit te animuara si dhe horror, aksion, komedi apo dhe shume te tjere do i gjeni ne kinemane tone ne TEG.+355 4 450 0240 TEG (Tirana East Gate)

Cineplexx AlbaniaTEG (Tirana East Gate)Cineplexx Albania ne TEG kinemaja e parë me 7 salla dhe me mbi 1000 vënde duke mundësuar luajten e mbi 10 filmave të ndryshëm në ditë vjen ne Tirane. Filmat me te fundit te animuara si dhe horror, aksion, komedi apo dhe shume te tjere do i gjeni ne kinemane tone ne TEG.

Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X