shkurt, 2020

shtu01shku20:00enj20(shku 20)22:00Metrosounds 2 – “Përrallë Mesdheu”Festival20:00 - 22:00 (20) Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli Tirana 1001 Organizatori: Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Kategoritë e eventeve:Festival,Muzikë

Detajet e eventit

Metrosounds 2 – “Përrallë Mesdheu” (1-20 Shkurt 2020)

Edicioni I dytë I MetroSounds është produksioni më i ri i Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana në bashkëpunim me Ballkan World Music Management. “MetroSounds” – një festival muzikor i cili do të shtrijë programin e tij nga data 1-20 Shkurt në sallën Shekspir të Metropolit.

Programi i Metrosounds 2 përbëhet nga një përzgjedhje artistike e cila është e ndërtuar për të na vënë në kontakt me identitetin dhe përkatësinë tonë Mesdhetare. Për këtë arsye përpos emrit kryesor, festivali do të ketë dhe nënshkrimin “A Mediterranean Tale/ Përrallë Mesdheu”. Si i tillë ky program sjell copëza kulture nga fqinjët tanë më të afërt si një formë për të vlerësuar dhe dialoguar me kulturat që na rrethojnë nëpërmjet muzikës.

Zonja dhe Zotërinj, kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë programin e MetroSounds 2:
* DuOud (TU/ ALG /FR) – 1 Shkurt, ora 20:00
* Robert Bisha (IT/ AL) – 6 Shkurt, ora 20:00
* Linda Rukaj Music (AL/ FR) – 13 Shkurt, ora 20:00
* Ansambli Folklorik Tirana (AL) – 15 Shkurt, ora 20:00
* Antonio Forcione music (IT/ UK) – 20 Shkurt, ora 20:00

Info & Rezervime:
+355 67 227 0668
www.teatrimetropol.al

Ju mirëpresim!

Dita / Ora

1 (E shtunë) 20:00 - 20 (E enjte) 22:00

Vendi

Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

Rruga Ded Gjo Luli Tirana 1001

Organizatori

Teatri Metropol - Qendra Kulturore TiranaMisioni i Qendrës Kulturore “Tirana” është të pasurojë, edukojë dhe argëtojë në mënyrë gjithëpërfshirëse publikun në mbarë territorin e Tiranës, me anë të eksperiencave artistike, të cilat promovojnë vlerat më të mira kombëtare dhe botërore.+355 67 227 0668 Rruga Ded Gjo Luli


Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X