mars, 2020

shtu14mar18:0023:00Maluma World Tour - TiranaKoncert18:00 - 23:00 Sheshi "Nënë Tereza", Sheshi Nënë Tereza Organizatori: Bashkia e Tiranës Kategoritë e eventeve:Koncert,Muzikë

Detajet e eventit

Për herë të parë Tirana do të jetë pjesë e turneut të artistit ndërkombëtar Maluma, World Tour 11:11 do të ndaloj në datë 14 Mars 2020 në sheshin Nënë Tereza, ku nën tingujt e muzikës latine do të festojmë sëbashku Ditën e Verës.

For the firs time Tirana will be part of Maluma’s tour, World Tour
11:11 which will stop on 14th March in Mother Teresa Square,
where under the sounds of latin music we will together celebrate
Summer Day

Dita / Ora

(E shtunë) 18:00 - 23:00

Vendi

Sheshi "Nënë Tereza"

Sheshi Nënë Tereza

Organizatori

Bashkia e TiranësBashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.0800 0888 Sheshi Skënderbej


Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
X
X
X
X