Skip to content

Ky është një event i përsëritur

MAGIC CLUB

hën25shta23:00MAGIC CLUBKategoritë e eventeveFestival,Muzikë,Party

Detajet e eventit

Programi për javën

25 Shtator – Dj Adam Reeves

26 Shtator – Sabri Fejzullahu

27 Shtator – Majk

28 Shtator – Fatmir Brecani

29 Shtator – Shkurte Gashi

30 Shtator – Ronela Hajati

1 Tetor – Anila Mimani

Dita / Ora

(E hënë) 23:00

Vendi

Magic Club

Rr. Pjeter Bogdani, Ish Bllok, Tirane.

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

30/09/2023 23:0001/10/2023 23:00

Organizatori

Magic Club

Vendi ku të gjithë festojnë. Hyrja ne MAGIC 4 ka qene gjithmone pa pagese dhe do te jete perhere keshtu.
+355 69 309 6810 Sheshi Italia

Më shumë