mars, 2021

Ky është një event i përsëritur

mër31mar(mar 31)09:00die11pri(pri 11)17:00KreshnikëtEkspozite(mars 31) 09:00 - (prill 11) 17:00 COD, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Organizatori: COD Kategoritë e eventeve:Art/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

Njihuni me kreshnikët.
10 vizatime dhe një qeramikë i kushtohen ciklit “Kreshnikët”, figurë të cilën piktori Sali Shijaku e ka trajtuar shpesh në artin e tij.
Në COD do të mund ta ‘njihni’ ndryshe këtë figurë, në transformim të vazhdueshëm dhe kolorite mbresëlënëse.
Ju mirëpresim në COD nga e hëna në të shtunë, orari 09:00 – 17:00.

Dita / Ora

Mars 31 (E mërkurë) 09:00 - Prill 11 (E diel) 17:00

Vendi

COD

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Organizatori

CODThe inauguration of the Center for Openness and Dialogue (COD), located in the entrance hall of the Prime Minister’s offices on the boulevard “Dëshmorët e Kombit” in Tirana marks a momentous step forward in the framework of the Government of Albania’s initiative to make public institutions and records open and available to citizens – as well as art and research institutions – throughout the country and beyond.cod@kryeministria.al Bulevardi Dëshmorët e Kombit

X
X