korrik, 2021

Ky është një event i përsëritur

enj01korr09:00shtu31(korr 31)12:00Kampi VerorTe tjera09:00 - 12:00 (31) Parku i Madh i Liqenit të Tiranës, Liqeni Artificial Organizatori: Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë Kategoritë e eventeve:Të tjera

Detajet e eventit

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Bashkia Tiranë në kuadër të projekteve të jetesës aktive organizon për të pestin vit kampin veror, pranë hapësirës në krah të Amfiteatrit të Liqenit.
Parku i Madh nga data 1 Korrik , do të jetë një oaz argëtimi për fëmijët me shumëllojshmëri aktivitetesh, lojrash e ngjyrash.
Në bashkëpunim me Qendrën TEN, nga 1- 31 Korrik pjesë e kampit do të jenë dhe fëmijët e qëndrës , që do të zhvillojnë aktivitete të ndryshme si kurse pikture, aktrimi, fotografie, këngë, etj duke i dhënë ditëve të kampit ngjyra të vërteta arti.
Ky sezon i nxehtë kalohet tek Liqeni, nën hijet e pemëve dhe flladet freskuese në kampin më argëtues të verës!

Dita / Ora

1 (E enjte) 09:00 - 31 (E shtunë) 12:00

Vendi

Parku i Madh i Liqenit të Tiranës

Liqeni Artificial

Organizatori

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë

X
X