Skip to content

Ky është një event i përsëritur

JAVA E PARASË 2024

hën18marGjatë gjithë ditësJAVA E PARASË 2024Kategoritë e eventeveTalks,Të tjera

Detajet e eventit

Mbro paratë e tua, siguro të ardhmen tënde!

Në datat 18-24 mars 2024, Shoqata Shqiptare e Bankave – AAB dhe Banka e Shqipërisë me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit dhe sportit, bankave anëtare të AAB-së dhe partnerë të tjerë, ju ftojnë të festojmë së bashku Javën e Parasë.

Na ndiqni për t’u informuar mbi programin dhe të bëhuni pjesë e aktivitete të larmishme që do të organizohen për t’i ndërgjegjësuar dhe fuqizuar fëmijët dhe të rinjtë, për të shmangur mashtrimet financiare online, duke u mësuar si të kujdesen për paratë, në mënyrë që të vendosin bazat për të ardhmen e tyre.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E hënë)

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

19/03/202420/03/202421/03/202422/03/202423/03/202424/03/2024

Organizatori

Banka e Shqipërisë

Banka e Shqipërisë është banka qendrore e Republikës së Shqipërisë. Ky status sanksionohet në nenin 161 të Kushtetutës së Shqipërisë dhe ligjin nr. 8269, datë 27.12.1997 "Për Bankën e Shqipërisë", i cili përcakton objektivat, detyrat, marrëdhëniet me sistemin bankar dhe me shtetin, organizimin dhe drejtimin, pronësinë mbi kapitalin, pasqyrat financiare dhe shpërndarjen e fitimit.
+355 4 222 2152 Sheshi Skënderbej

Më shumë

Ministria e Arsimit dhe Sportit

Ministria e Arsimit është një institucion shtetëror.
https://arsimi.gov.al/ Rruga e Durrësit Nr.23 Tiranë, Shqipëri

Më shumë