korrik, 2021

Ky është një event i përsëritur

enj22korr(korr 22)19:00shtu24(korr 24)21:00International Folk Festival TiranaFestival19:00 - 21:00 (24) Amfiteatri Liqenit, Parku i Liqenit Organizatori: Bashkia e Tiranës Kategoritë e eventeve:Festival

Detajet e eventit

“Fidaf Albania” sjell në Tiranë 9 ansamble vallesh nga bota e rajoni. Shënoni datat – më 22, 23 e 24 korrik, Amfiteatri i Tiranës do të ndizet nga ngjyrat e artit dhe traditës.
Eja edhe ti!

Dita / Ora

22 (E enjte) 19:00 - 24 (E shtunë) 21:00

Vendi

Amfiteatri Liqenit

Parku i Liqenit

Organizatori

Bashkia e TiranësBashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.0800 0888 Sheshi Skënderbej

X
X