korrik, 2021

Ky është një event i përsëritur

pre09korr(korr 9)19:30mar31gush(gush 31)21:00Gjenerata e re e Dizajnit ItalianEkspozite19:30 - (gusht 31) 21:00 COD, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Organizatori: COD Kategoritë e eventeve:Art/Kulturë,Ekspozitë

Detajet e eventit

Ekspozita “Gjenerata e re e Dizajnit Italian” prezanton veprat e tetë artistëve të rinj italianë, të cilët evidentohen për aftësinë e tyre mbi eksperimentimin në dizajn dhe aftësive në hulumtim. Gjenerata që interpretoi dizajnin modern italian pa harruar mësimet e mjeshtrave të shkuar, në një ndërthurje mbresëlënëse dhe elegante.
Hapja në datën 8 korrik 2021, Ora: 19:30
E hapur për publikun: 9 korrik deri në 31 gusht 2021

Dita / Ora

Korrik 9 (E premte) 19:30 - Gusht 31 (E martë) 21:00

Vendi

COD

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Organizatori

CODThe inauguration of the Center for Openness and Dialogue (COD), located in the entrance hall of the Prime Minister’s offices on the boulevard “Dëshmorët e Kombit” in Tirana marks a momentous step forward in the framework of the Government of Albania’s initiative to make public institutions and records open and available to citizens – as well as art and research institutions – throughout the country and beyond.cod@kryeministria.al Bulevardi Dëshmorët e Kombit

X
X