Skip to content

FURY FIGHT CLUB 1

die01tetGjatë gjithë ditësFURY FIGHT CLUB 1Kategoritë e eventeveSport

Detajet e eventit

Më datën 1 tetor 2023 do të mbahet aktiviteti sportiv Fury Fight Club 1, në sheshin Italia, Tiranë, ku do të ketë ndeshje boksi olimpik midis ekipit kombëtar Shqiptar dhe ekipit kombëtar Grek. Gjithashtu do të ketë ndeshje kikboksi midis sportistëve shqiptare dhe sportistë të ndryshëm nga Evropa. Gjatë ndeshjeve do të ketë show më zjarr, koreografi me balerinë, këngëtar dhe muzikë nga Dj. Pjesëmarrja do jetë nga publik i gjerë me grup mosha të ndryshme profesionistë të këtyre sporteve dhe jo vetëm. Ky aktivitet sportiv do të promovohet dhe pasqyrohet në media të ndryshme sociale dhe të tjera.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E diel)

Vendi

Sheshi "Nënë Tereza"

Sheshi Nënë Tereza

Organizatori

Fury fight club

https://furyfightclub.com/

Më shumë