Skip to content

FESTIVALI I QERSHORIT

shtu03qer11:00FESTIVALI I QERSHORIT

Detajet e eventit

Festë, lojra, argëtim për fëmijët.

Dita / Ora

(E shtunë) 11:00

Vendi

Parku i Madh i Liqenit të Tiranës

Liqeni Artificial

Organizatori

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) zhvillon, administron, kujdeset per parqet rekreative, kurorat e gjelbra dhe aktivitetet në natyrë e kohe të lirë.
+355 4 240 0723 Rruga 5 Maji

Më shumë

Bashkia e Tiranës

Bashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.
0800 0888 Sheshi Skënderbej

Më shumë