Skip to content

Ky është një event i përsëritur

FASHION PANORAMA

hën08majGjatë gjithë ditësFASHION PANORAMAKategoritë e eventeveTalks,Të tjera

Detajet e eventit

Fashion Panorama – The Italian New Wave” vjen për herë të parë Shqipëri si një bashkëpunim i COD me Istituto Italiano di Cultura a Tirana.

Dita / Ora

Gjatë gjithë ditës (E hënë)

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

30/05/202331/05/202301/06/202302/06/2023

Organizatori

Instituti Italian i Kulturës

L'Istituto Italiano di Cultura di Tirana, organismo ufficiale dello Stato Italiano, ha come obiettivo quello di promuovere e di diffondere la lingua e la cultura italiana in Albania attraverso l'organizzazione di eventi culturali per favorire la circolazione delle idee, delle arti e delle scienze.
iictirana@esteri.it Pallati i Kulturës

Më shumë

Qëndra për Hapje dhe Dialog

Qendra për Hapje dhe Dialog vjen si rezultat i iniciativës së Kryeministrit Edi Rama. Objektivi ishte i thjeshtë: të transformohej një pjesë e selisë së Këshillit të Ministrave në një hapësirë në shërbim të qytetarëve, që të përçojë mesazhin e hapjes, transparencës dhe transformimit. Përkthimi i këtij objektivi në projekt konkret ka qenë, pa dyshim, një punë ku e ku më sfiduese.
Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Më shumë