Skip to content

Ky është një event i përsëritur

EUROPE HOUSE MUSIC NIGHT

enj06tet21:00enj23:00EUROPE HOUSE MUSIC NIGHTKategoritë e eventeveMuzikë,Party

Detajet e eventit

Sa mirë e njeh Bashkimin Evropian?
Çdo të enjte në orën 21:00 testo njohuritë e tua duke luajtur në kuizin e Europe House Music Night.

Përgjigju saktë pyetjeve dhe shijo mbrëmjen

Dita / Ora

(E enjte) 21:00 - 23:00