Skip to content

Ky është një event i përsëritur

ËNDRRA IME RINIA

enj01qer20:00ËNDRRA IME RINIAKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

Detajet e eventit

Poema e dashurisë burrë-grua, që çuditërisht akoma zien prush edhe tani në pleqëri. Një dashuri që shfaqet përmes një xhelozie të habitshme, të bukur… një grindje e pafund deri në trokitjen e datës për gjyqin e divorcit.  Dashuria e madhe, ajo e vërteta nuk ka të mbaruar. Poezia e shpirtit i’a del të sundojë mbi prozën e neveritshme të varfërisë dhe poshtërimit social.

Dita / Ora

(E enjte) 20:00

Vendi

ArTurbina

Rruga Sami Frasheri Tirana, Albania

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

02/06/2023 20:0003/06/2023 20:0004/06/2023 20:00

Organizatori

Teatri Kombëtar

Teatri Kombetar është inaguruar si i pari teatër profesionist shqiptar në 17 Majin e vitit 1945 në godinën ku vazhdon aktivitetin edhe sot. Në regjinë e Sokrat Mios u shfaq komedia “Topazi” që u quajt si “shfaqja themeluese e TK”. Për herë të parë në Shqipëri për teatër është folur në periudhën e Rilindjes Kombëtare në fund të shekullit të XIX-të.
+355 4 222 3022 Rruga Sermedin Toptani

Më shumë