Skip to content

Ky është një event i përsëritur

Emmigrantët

hën28nën19:00hën21:00EmmigrantëtKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

Detajet e eventit

Emigrantët nga Slavomir Mrozhek në Teatrin Metropol në datat 28 nëntor deri në 2 dhjetor

Dita / Ora

(E hënë) 19:00 - 21:00

Vendi

Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

Rruga Ded Gjo Luli Tirana 1001

Organizatori

Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

Misioni i Qendrës Kulturore “Tirana” është të pasurojë, edukojë dhe argëtojë në mënyrë gjithëpërfshirëse publikun në mbarë territorin e Tiranës, me anë të eksperiencave artistike, të cilat promovojnë vlerat më të mira kombëtare dhe botërore.+355 67 227 0668 Rruga Ded Gjo Luli

Më shumë