Edicioni i 3-te Agrotech Expo 2020 - TiranaXXL

nëntor, 2020

enj19nën(nën 19)10:00pre20(nën 20)18:00Edicioni i 3-te Agrotech Expo 2020Ekspozite10:00 - 18:00 (20) Expocity Albania, Autostrada Tiranë-Durrës Organizatori: Expocity Albania Kategoritë e eventeve:Të tjera

Detajet e eventit

Edicioni i III-të i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknologjisë AGROTECH Expo 2020, ne 19-20 Nentor ne Expocity Albania.

Ky panair ofron një platformë komunikimi biznesi për aktorët më të rëndësishëm kombëtarë, rajonalë e ndërkombëtarë, në sektorët e makinerive bujqësore, kimikateve, plehrave kimike, agropërpunimit, konservimit, magazinimit, ambalazhimit, paketimit të produkteve bujqësore dhe transportit, ushqimit organik dhe agroturizmit.

Partner Platin: INDA shpk
Partner Silver: Credins Bank Otp Bank NOA

Per me teper informacion, ju lutem kontaktoni: marketing@expocity.al info@expocity.al

Dita / Ora

19 (E enjte) 10:00 - 20 (E premte) 18:00

Vendi

Expocity Albania

Autostrada Tiranë-Durrës

Organizatori

Expocity AlbaniaStruktura me moderne ne Shqiperi, e projektuar dhe e kuruar në çdo detaj per organizimin e Panaireve, Ekspozitave dhe Eventeve masive+355 66 209 0070 Autostrada Tiranë-Durrës

X
X
X
X