prill, 2021

enj01pri00:01shtu31dhje(dhje 31)23:59Tirana ecën, vrapon, pedalon(prill 1) 00:01 - (dhjetor 31) 23:59 Tiranë, Tiranë Organizatori: Bashkia e Tiranës Kategoritë e eventeve:Evente,Sport

Detajet e eventit

Aktiviteti Tirana ecën, vrapon dhe pedalon është një aktivitet i krijuar nga Drejtoria e Sporteve/DPPQ, Bashkia Tiranë, i cili ka për qëllim përfitimin shëndetësor për cdo qytetar të Tiranës dhe atë publik. Ky program konsiston në matjen e kilometrave me anë të aplikacionit Strava ku janë krijuar dhe dy klube, përkatësisht ‘’Ec, vrapo në Tirane’’ dhe ‘’Pedalo në Tiranë’’ ku secili qytetar që dëshiron të jetë pjesë e programit duhet të regjistrohet dhe të bëhet pjesë e klubit. Programi do të finalizohet në fund të cdo muaji me ndarje cmimesh për qytetarët që i dhanë më shumë dashuri qytetit.

Dita / Ora

Prill 1 (E enjte) 00:01 - Dhjetor 31 (E shtunë) 23:59

Vendi

Tiranë

Tiranë

Organizatori

Bashkia e TiranësBashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.0800 0888 Sheshi Skënderbej

X
X