qershor, 2021

Ky është një event i përsëritur

shtu05qer(qer 5)09:30shtu19(qer 19)20:30E pashmangshme / InevitableEkspozite09:30 - 20:30 (19) COD, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Organizatori: COD Kategoritë e eventeve:Ekspozitë

Detajet e eventit

Ekspozita e artistit Robert Aliaj Dragot, e titulluar “E pashmangshme / Inevitable”, vjen në mjediset e COD-it, në sallonin e Kryeministrisë. Një ekspozitë e pazakontë, si nga ana e prezantimit, ashtu dhe nga hapësira e vënë në dispozicion, hapësirë e cila sot është vënë në shërbim të një reflektimi artistik që artisti na e sjell me pikëpyetjet e tij. Qendra për Hapje dhe Dialog tregon edhe njëherë se mund të përmbushë misionin e saj, duke e kthyer hapësirën në një vend debati, dialogu, pikëvështrimesh të ndryshme artistike edhe me artistë të angazhuar në artin e tyre si Aliaj.
Ekspozita do të jetë e hapur në datat 05-19 qershor 2021.
E hapur për publikun çdo ditë të javës nga e hëna deri të shtunën.
Oraret: 09:30-14:00 / 17:30-20:30

Dita / Ora

5 (E shtunë) 09:30 - 19 (E shtunë) 20:30

Vendi

COD

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Organizatori

CODThe inauguration of the Center for Openness and Dialogue (COD), located in the entrance hall of the Prime Minister’s offices on the boulevard “Dëshmorët e Kombit” in Tirana marks a momentous step forward in the framework of the Government of Albania’s initiative to make public institutions and records open and available to citizens – as well as art and research institutions – throughout the country and beyond.cod@kryeministria.al Bulevardi Dëshmorët e Kombit

X
X