Skip to content

Ky është një event i përsëritur

DON KISHOTI I MANÇËS

pre26maj20:00DON KISHOTI I MANÇËSKategoritë e eventeveArt/Kulturë,Teatër

Detajet e eventit

Kryevepra e baletit klasik “Don Quixote” bazuar në romanin e famshëm satirik me të njëjtin titull të Miguel de Cervantes, vjen në Teatrin e Përjetimeve si një shfaqje e vërtetë artistike, me një galeri figurash të realizuara mjeshtërisht, për të qenë sa më pranë origjinales me mullinjtë e erës, gruan “perfekte” të një idealisti dhe emocionet e dashurisë së vërtetë.

Aventurat e Don Kishotit, që do t’ju zhysin në botën magjike të artit, vijnë me koreografi të mrekullueshme nga ikona evropiane e baletit, Giuseppe Picone, nën dirigjimin orkestral të maestros së mirënjohur italian, Jacopo Sipari, idetë kostumografike të Dea Bejlerit dhe profesionalizmin e drejtueses së Trupës, Alisa Gjoni, shoqëruar nga Orkestra Simfonike e TKOB-së dhe ndjekur nga Solistët e Trupa jonë e Baletit, duke bashkëpunuar gushtë me nxënësit e Shkollës Kombëtare Koreografike

Kohët e eventeve te zgjedhur në këtë Seri të Përsëritshme të Eventeve

29/05/2023 20:0030/05/2023 20:00

Organizatori