dhjetor, 2018

pre21dhje(dhje 21)06:00enj31jan(jan 31)07:00CONVERGENCEEkspozitë(dhjetor 21) 06:00 - (Janar 31) 07:00 Galeria Kalo Organizatori: Galeria Kalo

Detajet e eventit

“CONVERGENCE”

The exhibition of GALERIA KALO in Thessaloniki International Contemporary Art Fair 2018

at GALERIA KALO
Frederic Chopin Square
Building No 1, Unit 8/2

21 December | 18.00 hrs

Dita / Ora

Dhjetor 21 (E premte) 06:00 - Janar 31 (E enjte) 07:00

Vendi

Galeria Kalo

Rruga Ibrahim Rugova

Organizatori

Galeria Kaloinfo@galeriakalo.org Rruga Ibrahim Rugova

Rishikimet e eventit

Nuk ka asnjë rishikim për këtë ngjarje

Galeria KaloRruga Ibrahim Rugova Në 13 Nëntor, në Tiranë u hap një galeri e re, emërtuar Galeria Kalo. Kjo galeri vjen si një hap i natyrshëm në rrugën disa vjeçare të koleksionimit të veprave të artit pamor, kryesisht të artistëve shqiptarë, nga avokati Përparim Kalo. Hapja e kësaj galerie u prit me interes nga artistë dhe dashamirës të tij arteve pamore. Në ceremoninë e hapjes së galerisë ishin të pranishëm përfaqësues të lartë të Shtetit dhe të Institucioneve të Artit dhe Kulturës, ambasadorët e SHBA, Gjermanisë, Greqisë, Sllovenisë etj.

Kerko
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
X
X
X
X