shtator, 2021

hën06shta13:0017:00Colour Day Festival Albania 2021Festival13:00 - 17:00 Sheshi "Nënë Tereza", Sheshi Nënë Tereza Organizatori: Bashkia e Tiranës Kategoritë e eventeve:Festival

Detajet e eventit

COLOUR DAY FESTIVAL – RESTART WITH COLOUR
VENDI: SHESHI NËNË TEREZA, TIRANË
DATA: E HËNË, 06/09/2021
Kur je i detyruar të ndalosh, nuk vazhdon dot sërish vetëm duke shtypur një buton. Ti duhet të rifillosh.
Ka ardhur momenti të largohesh nga ngjyra gri e përditshmërisë. Është koha të rikthesh buzëqeshjen, dritën, muzikën…
Shto ngjyra dhe rifillo!

Me date 6 Shtator 2021, Sheshi Nënë Tereza, Tiranë, Shqipëri
Cfarë do të ndodhë?
– Pika shitje të ngjyrave
– Performanca të veçanta, surpriza dhe aktivitete
– Performance live të këngëtarëve, DJ dhe bendeve të njohur në mbarë shqiptarinë dhe botën
***
COLOUR DAY FESTIVAL
PLACE: SHESHI NENE TEREZA, TIRANNA
DATE: MONDAY, 06/09/2021
When you are forced to pause, you can not continue from where you stopped by just hitting the play button. You must press Restart.It’s time to escape the gray of everyday life. It’s time to regain the smile, the light, the music…Add colour and restart.

6 September 2021, Mother Tereza Square, Tirana, Albania
What is going to happen
– Group drops of colour
– Special acts, surprises and activities
– Live performance of worldwide famous singers, DJs and Bands.

Dita / Ora

(E hënë) 13:00 - 17:00

Vendi

Sheshi "Nënë Tereza"

Sheshi Nënë Tereza

Organizatori

Bashkia e TiranësBashkia Tiranë është një bashki në Qarkun e Tiranës në Shqipëri. Ajo përfshin kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranën si dhe njësitë administrative Zall-Bastar, Zall-Herr, Shëngjergj, Dajt, Kashar, Farkë, Ndroq, Vaqarr, Petrelë, Bërzhitë, Krrabë, Pezë dhe Baldushk.0800 0888 Sheshi Skënderbej

X
X